top of page

Gratis guide:
The growth detour

Har du prövat det mesta redan? Eller är du bara nyfiken på något helt nytt? Denna guide genomsyras av exempel och frågeställningar kring hur du som ledare inom den digitala branschen lyckas skapa tillväxt i större skala. Läs mer nedan eller fyll i formuläret för att ladda ned guiden.

The growth detour är för dig som vill skapa tillväxt i en organisation och påverka hela, eller delar av affären i en "positivare" riktning. Till exempel öka omsättningen, minska kostnader, utveckla nya produkter eller affärsområden. 


Oberoende hur komplex, stor affär och/eller organisation du tillhör eller bedriver, hur er kultur ser ut, hur ni ser på misslyckanden och till vilken grad ni vågar testa er fram. All slags förändring börjar alltid inifrån människan i förhållande till organisationen. 

Denna guide genomsyras därför av ovan frågeställningar tillsammans med beprövade modeller och tekniker indelat i fyra kapitel:
 

1. Growth kultur

2. Mandat i organisationen

3. Självgående team

4. Hypotesdriven testning

Tillsammans vänder och vrider vi på dagens större utmaningar, komprimerar och accelererar. För att du ska åstadkomma det du behöver, ett så kallat fast-track - för effektivare tillväxtarbete.

Fyll i formuläret för att ta del av guiden!

scott-webb-4yNeDDMcJJM-unsplash.jpg

Ladda ned guiden

Formulär
IMG_3214.JPG

Jag som skrivit guiden

Jag som gjort denna guiden har lång erfarenhet av att driva tillväxt i olika nivåer inom konsultvärlden, som anställd på konsultbyrå, beställare på kundsidan, interim-konsult och frilanskonsult inom digitala tjänster. 

Det finns ett stort behov av att göra growth mer greppbart för både traditionella och nytänkande organisationer för fortsatt utveckling och digitalisering. I min egna tillväxtresa har jag erfarat både bra och mindre lyckosamma tillväxtarbeten och brinner för att dela med mig av mina erfarenheter. 

Tveka inte att ta kontakt med mig eller lägg till mig på LinkedIn om du vill diskutera guiden eller har övriga frågor eller funderingar om ämnet!

"Synneligen värlskriven!"

CLIENT DIRECTOR, DIGITAL BYRÅ

"Guiden satte ord på sådant vi redan gör men visade också tydligt på sådant vi behöver göra"

CEO & GRUNDARE, SAAS BOLAG

"Gillade instinktivt resonemangen kring manifest"

HEAD OF TECH, RETAIL/FASHION
bottom of page