top of page

GRATIS GUIDE

Konsultguiden - ta dina leveranser till nästa nivå

Konsult, vad innebär det egentligen och hur definieras konsultmannamässighet? Denna konkreta guide är för dig som har jobbat som konsult några år och vill öka din servicegrad, leverera bättre och få nöjdare kunder. Genom att utveckla och investera i dig själv ökar du också chanserna till att få mer inflytande hos dina uppdragsgivare och ökad potential till att vinna större affärer. Läs mer nedan eller fyll i formuläret för att ladda ned guiden.

Nyanställda konsulter lär sig ofta av sina kollegor eller chefer, vad dem gör är best practice. Vissa konsultbyråer, avsett storlek kan ge bra introduktioner om vad som förväntas i rollen som konsult hos dem. Medens på andra ställen får man lära sig själv, och aktivt söka efter information för utveckling, inte minst då man är frilansande konsult.

Denna guide är fylld med idéer, intressanta modeller och inspiration för att du ska lyckas ta dina leveranser till nästa nivå genom:
 

  1. Självledarskap

  2. Förväntningar

  3. Kundrelation

  4. Skala upp affären

För konsultande handlar inte bara om att leverera och fakturera, för att inte sitta obelagd eller med tomt konto handlar det likväl att få nöjda kunder som återkommer och behålla dessa goda relationer. Och visst vill vi vinna större affärer, skapa långsiktiga relationer och få fler intressanta uppdrag?

Kul! Fyll i formuläret för att ta del av guiden!

konsultguide

Ladda ned guiden

Formulär
bottom of page